Ulkopoliittinen instituutti

Ulkopoliittinen instituutti (FIIA) on vuonna 1961 perustettu tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä suhteista ja EU-asioista. Tehtäväänsä instituutti toteuttaa tekemällä tutkimusta sekä järjestämällä kotimaisia ja kansainvälisiä seminaareja ja julkaisemalla raportteja tutkimustuloksistaan ja ajankohtaisista kansainvälisistä kysymyksistä. Itsenäisenä toiminut tutkimuslaitos muuttui vuoden 2007 alusta Suomen eduskunnan tutkimuslaitokseksi.

Osana laitoksen uudelleensyntymistä saimme vuonna 2007 tehtäväksemme suunnitella Ulkopoliittiselle instituutille kokonaisvaltaisen visuaalisen ilmeen. Tartuimme tilaisuuteen luoda jotain ainutlaatuista. Valtiollisia elimiä hallitsevien vaakunoiden ja kirjainyhdistelmien sijaan loimme teoksen, joka syvällisesti heijastaa kulttuurien ja kansakuntien välistä yhteyttä. Kolmena variaationa se viestii etäisyyttä ja läheisyyttä, yhteyttä ja sen ylläpitämistä. Teoksista tunnusta tukee poliittisesti neutraali ja tunnistettava väri.

Pitkän yhteistyömme aikana olemme vastanneet kokonaisvaltaisesti instituutin visuaalisen ilmeen soveltamisesta viestintään, julkaisusarjoihin sekä instituutin tilojen sisustukseen. Suunnittelimme ja kehitimme myös instituutin laajan verkkosivuston.

www.fiia.fi

: Työstöä
Ulkopoliittinen instituutti: Esite
Ulkopoliittinen instituutti: Logo
Ulkopoliittinen instituutti: Verkkosivusto / Julkaisut
Ulkopoliittinen instituutti: Verkkosivusto / Etusivu
Ulkopoliittinen instituutti: Verkkosivusto / Tutkijat
Ulkopoliittinen instituutti: Verkkosivusto / Tutkimusohjelma
Ulkopoliittinen instituutti: Briefing Papers
Ulkopoliittinen instituutti: FIIA Comment

Ulkopoliittinen instituutti

Palvelut

Visuaalinen ilme
Logo
Konseptisuunnittelu
Art direction
Graafinen suunnittelu
Sisustussuunnittelu
Painotuotteiden suunnittelu
Verkkosivujen suunnittelu
Ohjelmointi
Taide
Räätälöity julkaisujärjestelmä
Verkkosivuston toteutus

http://apteekkifi.com/hiiva-ilman-reseptia/


http://fanatikos.dk/kob-ritalin/